Nie widzę takiego fora jak gry formurowe, ale powinienen być takowy temat, aby wiedzieć jak ludzie na tej stronie oceniają użytkownika powyżej. Niektórych to mogłoby bardzo zaciekawić, mogli by poprawić swoje błędy.
Oceniamy ze względu na avatar, charakter i styl pisania.
Zaczynajcie ode mnie!
Jeśli taki temat jest niepotrzebny, to proszę o usunięcie.
A(vatar) - Super, tylko nie wiem, czy można brać takie avy...
C(harakter) - Bardzo ją lubię.
S(tyl) - Bardzo umie rozbudować tekst.
Avatar- cóż, nawet ładny, tylko nie wiadomo skąd pochodzi. Ten design Ami... Nie jest zbyt mało rzeczy specjalnych, ani też nie ma jakiegoś naćpanego bałaganu. Te kolorki są takie... No, ładne po prostu. Do tego jeszcze tej naszyjnik zdobi wszytsko.
Charakter- jako osoba która siedzi przed komputerem jest nawet bardzo miła, pomocna. Nie jest chamska, przeciwnie. Nie pamiętam, aby komuś dogryzła...
Ale jako Alfa BKL jest trafiona bardzo dobrze. Nie każe kłaniać się przed nią, za co ją cenię. Ami jest odzwierciedleniem Klaudi...
Styl- jest on nawet bardzo dobry, strasznie mi się podoba. Nie pisze krótko, ale też nie pisze całej powieści w jednym poście. Ładnie rozbudowuje tekst. Opisuje wszystko co do jej postaci.
Avatar - bardzo mi się podoba. Sprawia wrażenie skromnego i za razem jest śliczny. Idealnie odzwierciedla Ronise, a to serduszko dopełnia kompozycji.
Charakter - lubię ją, a jeśli chodzi o postać, to za mało jeszcze znam.
Styl - pisze długie i ciekawe posty, a na dodatek wszystko dotyczy tylko jej postaci - podziwiam.
Dzięki, Ser! Cóż, potem uzupełnię, że zdjęcie pochodzi z Przyjaciół z Kieszonkowa.
Av - Jak ja lubię realne avatary! Choć nie mam nic przeciwko rysunkowym. A wygląd postaci jest świetny - Tricolor! I (chyba) zielone oczy!
Charakter - Jest pomocna, i ma pomysły. Co do postaci, to dobry wojownik walczący w imię dobroci - aww!
Styl - Jak już coś pisze, to z sensem. Też pisze długim tekstem.
Av - ładny, to spojrzenie idealnie pasuje do Taishy.
Char - zła, podstępna, a mimo to nie lubi się wywyższać. Ciekawe. Jest dobrym przywódcą.
Styl - krótko, zwięźle i na temat...
Ostatnio edytowany przez Paka (2013-05-05 17:29:37)
A- Bardzo ładny........aleee...skąd on jest?
C-Wydaje się bardzo skryta.Mimo to jest aktywna i ma bardzo fajne posty.
S-Bardzo ciekawy i estetyczny.Mało jest błędów i litery są dobrze rozmieszczone.
Ostatnio edytowany przez Kazbek (2013-05-15 15:30:57)
Avatar -Czo do do jasnej ciasnej jest!? >
Charakter -Nie wię...
Styl Pisania-e, no co tu mówić? Po prostu... Widać, że jesteś początkującym. Nic innego powiedzieć nie mogę, nie mam jak się wysłowić...